• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۱
اعضای بدن نوجوان ۱۶ ساله‌ اهوازی زندگی‌بخش‌ِ سه بیمار شد
اهدای اعضای بدن نوجوان ۱۶ ساله که بر اثر سانحه رانندگی دچار مرگ مغزی شده بود زندگی‌بخش‌ شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان گلستان اهواز، زنده‌یاد ولید هاشمی، ۱۶ ساله که بر اثر سانحه رانندگی دچار مرگ مغزی بود، با رضایت خانواده وی، صبح جمعه۱۰ آبان در این بیمارستان به سه بیمار نیازمند پیوند زده شد.

دکتر عباس چنانه، معاون دفتر فراهم آوری و هماهنگی پیوند اعضاء دانشگاه جندی شاپور اهواز، در این باره گفت: به لطف پروردگار و تلاش تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، به رهبری دکتر امین بحرینی، امروز چهاردهمین عمل موفقیت‌آمیز پیوند کبد در خوزستان انجام شد.

وی افزود: اعضای این جوان، به یک زن خوزستانی نیازمند به پیوند کبد، و دو مرد نیازمند به کلیه‌، اهدا شد.

چنانه ادامه داد: این هشتمین عمل اهدای عضو در سال جاری است اما آمار مرگ مغزی با میزان رضایت خانواده‌ها به اهداء عضو به هیچ‌وجه قابل قیاس نیست و فرهنگ سازی در این زمینه، نیازمند یاری همه‌جانبه دستگاه‌ها و رسانه‌های ذی ربط است.

یادآور می‌شود؛ سوم آبان‌ماه نیز اهدای عضو جوان ۱۸ ساله مرگ مغزی اهل امیدیه در بیمارستان گلستان اهواز انجام شد.

V5.5.2.0