• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۲۸
با دستور دکتر معزی، توسط معاون پژوهشی بیمارستان صورت گرفت؛
تقدیر از دكتر حبیب حی‌بر بعنوان پژوهشگر برتر سال ۹۸
معاون پژوهشی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی گلستان اهواز، روز گذشته با حضور در دفتر گروه قلب و عروق این مرکز، از دکتر حبیب حی‌بر بعنوان پژوهشگر برتر بالینی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سال ۱۳۹۸ تقدیر بعمل آورد.

با دستور دکتر معزی، توسط معاون پژوهشی بیمارستان صورت گرفت؛

تقدیر از دکتر حبیب‌ حی‌بر بعنوان پژوهشگر برتر سال ۹۸

دکتر فاخر رحیم، روز چهارشنبه، ۲۷ آذرماه، پس از مراسم تقدیم لوح ارسالی از سوی دکتر معزی، رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی گلستان گفت: استاد حی‌بر از چهره‌های شاخص پژوهش‌های بالینی استان و از نخبگان علمی رشته اینترونشنال کاردیولوژی حتی در سطح کشور است که تحقیقات و مطالعات ایشان بسیار دامنه‌دار، گسترده و در خور تأمل است.

وی افزود: ایشان با ارائه مقالات ارزشمند و پژوهش‌های دقیق و هدفمند، پنجره‌های جدیدی را در آسیب‌شناسی دقیق بیماریهای قلب و عروق گشوده است که می‌تواند سرمنشأ و مرجعی فوق‌العاده در حوزه‌ی پژوهش باشد.

گفتنی است روز گذشته مراسم اهداء لوح سپاس، با حضور و توسط دکتر مسعود سیدیان، رئیس دپارتمان کاردیولوژی دانشگاه جندی شاپور اهواز صورت گرفت./

V5.5.2.0